close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 111

Malene Claudi HaugeJeg har malet lidt ind imellem det meste af mit voksenliv, men bare til mig selv og aldrig rigtig vist folk, hvad jeg laver. 
Nu hvor mine børn er voksne, har jeg fået mere tid og kan derfor dyrke min hobby mere.

Jeg ryger ind i en alene verden når jeg maler, et sted hvor jeg glemmer alt omkring mig og tiden står stille. Jeg har for nylig fået konstateret en kronisk smertesygdom i alle kroppens led, muskler, scener og knogler, og har opdaget at når jeg maler, glemmer jeg smerterne og bliver glad i hovedet Så derfor maler jeg nu, hver gang der byder sig en chance til at gå i mit lille atelier derhjemme.

Jeg maler altid på lærreder i god dansk kvalitet m/ombuk - sømfri kant. på blindramme. Det er håndopspændte malerlærreder af bomuld/polyester. 

Jeg bruger akrylmaling og en masse forskellige teknikker/redskaber til at få det udtryk jeg kan lide. Når jeg er igang i hverdagen støder jeg på farvesammensætninger overalt som jeg bliver fanget af. Det kan være nogle blomster i en buket eller et billede af en stue i et boligblad, sågar 2 personer der går forbi hinanden og deres blusers farver er gode sammen. Jeg kan pludselig få øje på noget som fanger min opmærksomhed og inspirere mig. Så skriver jeg det ned og overfører de farver på mine lærreder. Der skal ske lidt i mine malerier, man skal kunne få øje på forskellige udtryk og der skal være en balance i maleriet før jeg synes det er færdigt. 

Håber meget i kan lide dem og jeg er meget taknemmelig hvis i vil have et maleri hængende i jeres hjem. Ønsker at de kan glæde andre.
At kikke på farver sat godt sammen, gør noget godt for vores følelser. 

I kan finde mine malerier på Facebook og Instagram, på @claudikunst