close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 259

Annette BalsgaardJeg maler abstrakt-figurative malerier med naturen som den væsentligste inspiration. Jeg maler med dybde, dynamik og bevægelse. Malerier der på en gang både er panoramiske og zoomede sådan du kan blive ved med at bevæge dig ind i billedet og til stadighed få øje på noget nyt. 

Som kunstanmelder Connie Boe Boss skriver;  Annette bruger mange farver, lag på lag, men det ender harmonisk op, også i de værker der rummer stærke, kontrasterende farver og meget heftige ekspressive strøg. Dynamikken mellem balance og forstyrrelse er hendes store styrke. Hun ønsker dog ikke at vi kun oplever gode og dekorative farver. Sjælelig dybde og refleksion er hendes ærinde. Der gemmer sig mange lag og former ligesom livet gemmer på mange tilstande og oplevelser. 

Annette har eget galleri i Skærbæk ved Fredericia.