close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 271

ArtCutMix v/ Johnny le FevreJeg har gennem det meste af mit liv tegnet, malet og fotograferet, og er bl.a. uddannet som grafiker, IT designer og fotograf.

I forbindelse med et tidligere job boede jeg 4 år i Asien. Her oplevede jeg udførelse af bl.a. japansk sumi-e (kaligrafi), med brugen af sort tuds, fortyndet med vand, på hvidt rispapir.

Dette gav nogle fantastiske enkelte, transparente og grafisk meget smukke og stærke værker (Less is more).

Retur i Danmark meldte jeg mig derfor til div. asiatiske kurser, herunder Sumi-E, Raku, Ikebana mf. som jeg har dyrket lige siden.

Det er også disse teknikker, der i dag påvirker og danner baggrund for min flerlags digitale fotokunst, og til tider blander jeg dem også sammen.

Jeg er som kunstner ikke begrænset af materialer eller motiver, men bliver let inspireret af mine omgivelser, og overfører så disse indtryk til forskellige medier fra kunstpapir, lærred over akryl, træ, alu til glas, og naturligvis også digitalt.