close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 314

Birgitte Scheel PerssonLidt om mine malerier;
”Bevægelse, kroppens bevægelse, en bevægelse i et ansigt – bevægelse i fysisk og mental form inspirerer mig som maler.
Positurer i en dans, farver, penselstrøg, aftryk fra malingen, kan videregives og udtrykke glæde, temperament, musik og rytme.
Storytelling. - Det kan være en hverdagsfortælling eller en skildring af noget der handler om den enkeltes livshistorie, sorg, glæde, liv eller drømme. Over hele verden er dans en måde at kommunikere på og fortælle en unik historie på, som vi alle kan 'læse' og tolke individuelt, men ofte er det netop dette universelle og sanselige univers, der inspirerer mig.
Udover det fortællende udtryk, som jeg selv oplever i rejsen gennem maleriet, og som jeg ønsker at fastholde på lærredet, er der elementer i billedet som refererer til de mennesker og steder, som jeg har set, hørt, mødt og oplevet gennem tiden. ”
I mine malerier er baggrunden inspireret af de farver jeg kan se i den bevægelse og den følelse der fortælles.
Jeg inspireres også af mangfoldigheden i hverdagens gadebillede. Figurer og scener. Mennesker i interaktion med deres omgivelser.
Birgitte Scheel Persson