close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 2014

Suzana ProfetaJeg lader mig inspirere af livets skønhed, naturen og dyreliv. Jeg har en passion for at skabe kunstværker, der formidler en realistisk og nuanceret følelse gennem brugen af alcohol ink. Min teknik er konstant under udvikling, baseret på mine eksperimenter med nye medie, nye teknikker, samt mine erfaringer med olie- og akvarelfarver.

For tiden fokuserer jeg på at portrættere dyr og fugle fra den danske fauna. Mit mål er at forbinde beskueren med naturen og invitere dem til at reflektere over dens liv og sjæl. Jeg lægger stor vægt på at skabe æstetisk tiltalende kunstværker med en blanding af organiske former og farver, der fanger øjet og giver en intens atmosfære.

Jeg stræber altid efter at skabe kunstværker, der inviterer beskueren til at fordybe sig i skønheden og mangfoldigheden.

Jeg håber, at mine kunstværker kan bringe glæde og forståelse for naturen til alle, der oplever dem. Tak for at tage dig tid til at lære mig bedre at kende gennem denne præsentation af min kunstneriske rejse og dele mine værker med verden.