close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 1996

Daisy DahlGennem mine motiver af huse, forsøger jeg på en moderne og figurativ måde at skabe unikke og personlige kunstværker. Huse er fundamentet til det liv vi lever, det er herfra vores verden går.
Jeg fascineres af huse i alle afskygninger, både arkitektur, bygningskultur, byliv og elementer fra lokalområder. Historiske bygninger, et vandtårn eller en mølle, er ofte tilbagevendende elementer i mine malerier. Jeg maler tingene som jeg oplever dem, og derfor kan mine motiver være både være fremtrædende og mere abstrakte og naivistiske i udtrykket. Mine stil er genkendelig, med mine mange variationer af huse og aktuelle bygningsværker.