close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 5242

Gitte VejeMin metode er ”det planlagte figurative billede”. Jeg har en ide og forestilling om hvordan billedet skal ende når jeg begynder - der sker naturligvis oftest ting og sager under vejs.

Ofte starter maleriet med et rum/en slags scene med en stemning. Her fortælles så en fabel eller historie - min eller beskuerens egen historie- ofte med tapeter og mønstre i baggrunden.

Det kan være harer i alle aldre i et rum, hvor en mælkebøtte er brudt igennem fliserne, hvide kaniner på vifter og kloder eller 41 kanariefugle i “passende afstand” til hinanden. Her er også en ukrainsk undulat, der er blæst ud af kurs. Den godt brugte fastelavnskrone synes jeg er fuld af historie, glæde og kultur-

Nogle af billederne er alene udtryk for glæde ved farver, mønstre, tapeter, pudsigheder, natur og simpelthen for at male. Det opleves simpelthen tilfredsstillende at forsøge at gøre værkerne smukke eller fint balancerede og meget ofte med et bærende humoristisk element.