close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 6496

Jens E PedersenJeg har fotograferet i mange år. Er gået over til digital fotografering.

I 2021 har jeg fået antaget to værker på den censurerede udstilling Bugten 21. I 2018 blev jeg antaget på to censurerede udstillinger. VK18 udstilling i Holbæk, hvor mit foto fik tildelt Plakatprisen og Rå18 i Roskilde.

Jeg finder mine motiver på rejser i Danmark og resten af verden. Mit motivvalg er meget bredt, og jeg har besøgt mere end 65 lande. Det kan både være en lille detalje på en dør, skyskraberne i New York, landskaber, Street Art, en blomst eller legende børn.

Jeg søger tit et grafisk udtryk i mine motiver. Mange af mine fotos er street art motiver. Flere af mine fotos er en form for dokumentation. Det er overvejede farvefotos jeg arbejder med, men sort/hvid findes. Jeg har de sidste par år arbejdet med at fotografere i atelier. Det sidste nye er manipuleret værker. Hvor to fotos sættes sammen til et nyt værk, evt. tilføjes der lidt ekstra farve.

Jeg får mine værker printet på aluminiumsplader. Værker kan også bestilles printet på papir og indrammet med passepartout.

Kunstnergrupper
Jeg er medlem af kunstnergruppen Morild i Odsherred. Morild har 9 faste medlemmer. Vi udstiller 2 gange årligt i Nykøbing Sj. Morild blev stiftet i 1991. Jeg er med i Kunstrunden Nordsjælland, som har åbent galleri en gang årligt . Den første weekend i september. Jeg har i efteråret 2015 være med til at stifte kunstergruppen ART10. Det lukker i 2017.