close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 8470

Christina ClarkMit navn er Christina Dentov Clark, og jeg er billedkunstner. Jeg har malet i mere end 20 år, og gennem tiden har jeg modtaget certificeret undervisning i forskellige teknikker fra bl.a. Anne Juul Christophersen, Knud Milo, Jonas Pihl, Tina Hille, Karen Brinck og Randi Egebro.

Min kunst kan begejstre med sine farver og former, der fylder rummet med energi og liv. Men det er ikke kun æstetikken, der begejstrer, for min kunst kan også stille spørgsmål og få dig til at tænke.
Nogle gange undrer og forundrer min kunst, når den skubber grænserne for det mulige og udfordrer din forståelse af verden. Det kan være svært at finde svar på det spørgsmål, min kunst stiller, men det er netop derfor, den er så spændende.
Min kunst er ikke bange for at tage stilling og udfordre normerne, og det er netop det, der gør den samfundsaktuel og relevant.
Følelserne er en vigtig del af min kunst, og den udtrykker ofte både glæde og smerte på en måde, der berører og rører ved noget dybt i dig. Men selv når den er alvorlig, har min kunst ofte et glimt i øjet eller en finurlig humor, der får dig til at smile.

Endelig tager min kunst altid udgangspunkt i mig og mine egne erfaringer og følelser. Det er min måde at fortælle min historie på og dele mine tanker og idéer med verden. Og hvis min kunst kan inspirere eller berøre bare én person, så har den allerede opnået sit formål.