close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 8765

Karl Hedeager MadsenJeg er uddannet tømrer, byggetekniker og akademisk arkitekt. Jeg har altid tegnet og illustreret i mit professionelle virke som arkitekt. Siden min studietid på Arkitektskolen i Aarhus, hvor jeg modtog male undervisning af blandt andre kunstneren Valdemar Foersom Hegndal på afdelingen Visuel Kommunikation, har jeg haft lyst til at male. Først da jeg overgik til efterløn, har jeg malet for 'alvor'. Jeg maler med stor fornøjelse og begejstring, primært abstrakt med akrylfarver i mange lag på store lærreder i mit lille atelier i min bolig i Risskov. Mine malerier afspejler nok min arkitektfaglige baggrund hvor det udsmykningsmæssige og dekorative er prioriteret højt. Jeg har ikke noget 'budskab' eller ønske om at give beskueren en 'kukkasseoplevelse', men vil selvfølgelig gerne farve og motivmæssigt appelere til beskuerens fantasi. Farver og struktur er meget svært at gengive korrekt på et fotografi. Eventuelt interesserede i at se eller købe et maleri, er derfor altid velkommen til at træffe en helt uforpligtigende aftale for en besigtigelse af mine malerier her i Risskov. Jeg er repræsenteret i bogen '101 kunstnere 2020/2021' redigeret og kommenteret af kunstanmelder på Jyllands Posten og redaktør af Kunstavisen Tom Jørgensen.