close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish Artists



Danish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer




 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser




 20762

Lone Gadegaard Dyrby



Lone Gadegaard Dyrby, er en dansk kunstner, som henter sin inspiration i fantasien, glæden, det gode humør og alverdens farver. Hendes malerier er abstrakte, figurative, finurlige og fantasifulde, netop for at give tilskueren en glad og positiv oplevelse.
Hun arbejder ud fra “her & nu” følelsen, hvor maleriet får lov til at vokse frem i processen.
Hun går ind i et nyt maleri med det ene formål; “ at være i et skabende kreativt univers, hvor tid og sted opløses og kreativiteten får lov til at opstå og løbe løbsk.
“I mit maleriunivers er det absolut vigtigste; positivitet, glæde, humor, reflektion og farver. Når jeg arbejder med et nyt maleri, er det med tanke på at skabe en oplevelse, som kan give en fornemmelse af noget, som er hentet fra et godt og positivt sted.
At kunne skabe et billedunivers, der for andre har en “feel good” virkning, når de ser på det”.
“At kunne se både humoren og alvoren i små ubetydelige ting, er bl.a. en vigtig faktor i min kunst. I flere af mine malerier, gemmer der sig små tegn, hints og budskaber, som umiddelbart kan være ganske ubetydelige, men som har en dybere mening og som kan være sjove og relevante at reflektere over, når man ser på mine malerier”.