close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 15149

Vivi BendixenFødt 1967. Jeg har malet og skabt skulptur i over 25 år.

Jeg skabe skulpturer i stentøjsler & elsker at forme og lege som giver mig en frihed til at skabe både damer, Buddha, abstrakte krukker mv. de skabes både inde og ude.

Nogle af dem er til at hænge på væggen som kan føre til smukke og unikke kunstværker, det kan både være damer, eller mine Ansigter til væggen som er opkaldt Eddy & Urzula. disse er et er-vægophæng med et ansigt som kan give karakter og personlighed til ens boligindretning & det vil tilføje kunsterisk værdi til rummet. Sørg for at nyde det som et kunstværk, der er skabt med omhu og opmærksomhed på detaljerne. De kan hænge alene eller samlet som et kunstværk. 

Jeg har atelier i min privat bolig, skaber mine malerier ude i naturen...hvor jeg kan nyde udsigten ud over Randers fjord som er med til at give mig den ro som jeg har brug for når der skabes kunst.

Jeg leger og eksperimenter mig frem i malerierne, jeg kender ikke til det færdige resultat, når jeg går i gang, roen og naturen er lige uden for døren, som jeg stor elsker. Jeg elsker at lege mig frem når malerierne skabes, det er som regel op til beskueren at finde motiverne. Jeg maler fremover kun Oliemalerier som de sidst 4 malerier jeg har skabt. 

Alle mine Akryl malerier vil sælges ud - de er nedsat se dem via. min webside.