close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 1320

Kern EkstrømJeg hedder Kern E og jeg er en prisvindende abstrakt kunstner, bosiddende i Roskilde.
Gennem hele min barndom og teenageår har jeg altid været fascineret af magien ved at tegninger, malerier, tegneserier og musik, og jeg opdagede hurtigt at
kreativitet var min passion.
Det at skabe noget nyt og unikt fra bunden af selv, hvad enten det var maleri eller tegninger eller musik, var og har altid været en stor fornøjelse for mig, og noglegange til min store glæde, også for mange andre i kredsen omkring mig.
I 2018 befandt jeg mig midt i en 'livsændrende begivenhed' med en dyb følt trang til at udtrykke mine følelser. Min kreativitet fik mig til at bruge lærredet og mit
kunstneriske udtryk forvandlet fra tegneseriestriber til farveeksplosioner, der bedst klassificeres som abstrakt ekspressionisme.
Min inspiration er de daglige observationer af menneskelig kontakt, tanker, lykke, tristhed... fanget i øjeblikket.

Med andre ord......Mine kunstværker er øjebliksbilleder af stemninger, impulsivt kanaliseret direkte og ufiltreret ind på lærredet. Jeg stoler på min intuition, når jeg beslutter mig for, at et maleri er færdigt, og derfor matcher slutproduktet sjældent min forudfattede opfattelse.

Eksponering er alfa og omega i at opfylde min drøm om at sprede glæde, håb og optimisme gennem kunst.
Du er velkommen til at besøge mig på mine SoMe-konti eller kontakt mig venligst for forespørgsler.