close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 4686

Jette ReinertReinerts værker er utrolig originale, et frisk pust for enhver kunstelsker, der længes efter en fantastisk flugt ind i et metallisk og skakternet rige. Et rige hvor kvælende regler, forventninger og konventioner simpelthen ikke gælder. Kunstnerens livlige og fuldstændig uforudsigelige forestillinger katapulterer sig ofte ud over lærredernes grænser. Det er - i sig selv - en virkelig perfekt visuel påmindelse om, hvad der sker, når kreative mennesker giver alt for at udtrykke det indefra trængende. Reinerts kunst er ren, fri og vigtigst af alt absurd underholdende! Den er æstetisk tiltalende, kreativ befriende og forfriskende autentisk.

Et internationalt billedsprog
Den, i Viborgfødte, Vejle-baserede mixed media-kunstners billedsprog vækker international genklang, og hendes finurlige malerier er blevet vist på bl.a. på den ikoniske 3.685 m2 store elektroniske billboard på New York Citys Times Square. Desuden har hendes kunst været omtalt i højt respekterede internationale samtidskunstpublikationer som ArtMaze Magazine og Beautiful Bizarre Magazine.
Reinerts ”Happy-go-lucky” væsner tumler gennem tid og rum. Baggrundene stråler i kinetisk energi krydret med torpederende fisk, isvafler, katte på skateboards, cupcakes og vildfarne tandbørster. Fortællingerne vækker genklang og længsler på tværs af kontinenter. Gennem hendes levende begejstrede malerier befries beskueren. Vi får, på alle måder, tilladelse til at værdsætte vores egen daglige uorden.

Kunsten fødes i en tilfældig stænk kaffe
For helt at forstå de boltrede visuelle fortællinger, der vælter ud af Reinerts rummelige værker, må man kende til hvordan kompositionerne fødes ud af en tilfældig stænk kaffe, på et blankt stykke papir. En meget særlig værkbegyndelse; hvordan kan hun overlade et så kritisk aspekt af sin kunstfremstillingsproces til tilfældighederne? Kaffestænket udgør i sig selv en perfekt metafor for den danske kunstners syn på den kreative proces og på betydningen af menneskelig erfaring. De, der evigt jagter perfektion, har en tendens til at gå glip af den simple glæde som åbensindede opdagelser giver. Opdagelser hvor så mange af livets inspirerede skatte stille ligger og venter.

Den fællesmenneskelige fortælling
Det kræver stort mod at lade værkernes komposition bestemmes af kaffe, der styres af tyngdekraften og bevægelseslove. Samtidig er selve ideen om at involvere skæbnen i den kreative proces både modig og fantasifuld. At følge den kreative rytme fra ens indre trommeslager, kan føre til uventede visuelle glæder! Dét er dem Reinert finder, og videreformidler med en lethed og dybe, der er stærk personlig. Samtidig rammer Reinerts kunstneriske formidling en fællesmenneskelige frekvens, som gør hendes værker almengyldige i forhold til tid, sted og beskuerens egen personlige fortælling. Hendes kunst er en åben invitation til en vandring i vores eget sind.