close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 9789

Caroline ScheibelBaggrund.
Jeg er uddannet bygningskonstruktør og arbejder bl.a som autodidakt illustrator og 3D grafiker. Jeg arbejder både med grafisk design til digitale og analoge medier. Intentionen for mig er, at udforske samspillet mellem gamle tegneteknikker, grafisk arbejde og nye digitale redskaber. Jeg undersøger både teknikkernes visuelle potentialer, samt mulighederne for at udvikle nye tilgange til designprocessen, hvor de digitale programmer gøres aktive i den fysiske verden via kunst print (limited addition). Så mit udtryk er oftest mixed media, foto, tegninger, illustrationer og powertech figurer.

Inspiration.
Francis Bacon har påvirket en del af mine kunstværker. Særligt da jeg var ung fordi jeg oplevede mit selv som fragmenteret. I dag er det alt hvad der er oppe i tiden indenfor film, bøger, musik og teater. Min erfaring inden for kunst er også påvirket af mit arbejde med studerende som underviser.

Processen i mit digitale arbejde.
I hele processen har jeg ageret maskinens fysiske formidler. Med projektet har jeg udformet en serie af tryk i forskellige størrelser, som viser at Ipad også kan være autonome og poetiske.

Først tegner jeg i hånden, og derefter efterarbejder jeg tegning i procreate. Nogle få af motiverne er blevet til ved at en kode bliver kørt i programmet Processing, som så udformer forskellige kodegenererede motiver. De udvalgte motiver bliver forarbejdet og gjort klar til tryk via leadtools eller iColorama.

Resume.
Francis Bacon has influenced the my artworks. My related experience in the field of art is working with studiens as a mentor. Art exhibitions (Roskilde musicon 2017-2019, htx and Roskilde sygehus 2013. Copenhagen, 20x20 2000-04, Freriksberg, galleri18 1990-93)