close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 2129

Kirsten AdrianOplevelser af farver og lys skaber stemningen i et billede og betyder alt!Jeg arbejder ofte i enkle farvekompositioner og søger altid at fange en lethed og umiddelbarhed i udtrykket og du vil næsten altid finde et naturalistisk islæt i mine billeder, selv om det måske har taget en ny form eller farve. Jeg søger ofte akvarellens lethed og bygger gerne mine billeder op med mange tynde farvelag.


Jeg arbejder ofte i 3 serier og med akrylfarver lagt på lærred med pensel, malekniv, svamp og vand og mine billeder ændrer ofte udtryk undervejs i processen i takt med at farver og stemning skifter.

  • I serien Blomsterportrætter er jeg inspireret af blomsternes skønhed og akvarellens lethed og arbejder med mange flydende farvelag for at opnå den lette stemning.
  • I serien Rollespil arbejder jeg med fortællinger om mennesker, teater- og cirkusliv og den nære virkelighed og motiverne står ofte skarpe og næsten naturalistiske på en diffus eller mørk baggrund.
  • I serien Åbent landskab arbejder jeg med landskaber uden konkret motiv, som befinder sig et sted mellem naturalisme og abstraktion og sommetider med ren abstraktion hvor farverne er det primære.    Og endelig kræver det ikke en dybere kunstforståelse at læse mine billeder .. de skal bare nydes!