close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 408

Kirsten FagerliJeg er seminarieuddannet lærer med en PD – uddannelse i Billedkunst og Æstetik fra Danmarks Pædagogiske Universitet.

Selvom mit billedmæssige udtryk er en proces i konstant udvikling, er mine malerier letgenkendelige. Jeg arbejder oftest i serier, hvor jeg frembringer et antal billeder, som har RUM som det gennemgående tema.
Jeg er optaget af, hvordan farver, former, flader og linjer mødes og arbejder sammen, og hvordan de skaber RUM og balance i de farverige kompositioner.
At vælge farverne er en øvelse, som har holdt min interesse i hele mit maleliv. Fornøjelsen og glæden ligger i netop at finde de præcise intervaller i farve, form, nuance og proportioner, der tilsammen skaber den helhed, som jeg arbejder henimod.

Har selv haft 2 forskellige gallerier i Roskilde - Galleri Working Art & Galleri Baghuset