close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 8447

Anna JohansenJeg arbejder primært med skulpturer modelleret efter levende model. Skulpturerne er som regel i stentøj, og bliver efter brænding enten glaseret eller malet, alt efter hvilket indtryk modellen har givet mig og det udtryk jeg gerne vil give. Menneskekroppen med al dens spændhed og afslappethed afspejler sindsstemninger, men indeholder også en æstetik. For mig ligger æstetikken og følelsen af former lige så meget i hændernes taktile fornemmelse af leret, som i synets oplevelse af skulpturen. Jeg er fascineret af menneskets samspil med sine omgivelser, både menneskeskabte og naturlige. Hvordan påvirker vi og påvirkes af vores omgivelser?