close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 8484

Holger PoulsenHvorfor blev jeg billedkunstner... For mit vedkommende var billedkunsten et helt naturligt valg, da jeg arbejdede som Art Director, Grafiker og Illustrator i reklamebranchen. Jeg skulle jo bare fortsætte de kreative takter. Som Art Director tænker/skitser/Illustrerer man annoncekampagner, brochurer, reklamefilm etc...

Så lysten til at male - hvad som helst - var stor. Men efter en tur til New York, og navnlig Manhattan, stod det hurtigt klart, at jeg måtte indfange den fantastiske puls og demange og stærke farver denne metropol havde - og har.


Manhattan...


Mine motiver er sjældent helt abstrakte, men ind imellem nyder jeg meget, at lave naturalistiske motiver, dog meden grov pensel/spartel, som efter min mening bliver langt mere interessant end fotos. Det gælder også motiverne fra Manhattan. Og heldigvis har jeg ramt et tema som Manhattan, for der er en uudtømmelig rigdom af motiver, motiver som det har vist sig, at rigtig mange mennesker har taget til sig, til deres store hvide vægge, i de pt mini-malistisk møblerede lejligheder og huse. Pudsigt nok viste det sig - efter at have oplevet storbyensfarver og puls, at jeg, efter et par ture til Sydfrankrig og Italien, blev næsten lige så begejstret for byerne og landskaber hernede. Små som store middelalderbyer, beliggende utroligt smukt i bjergene, omkranset af olivenlunde og vinmarker, måtte simpelthen overføres på lærred. Her er det dog en helt anden og meget blidere palet der skal til, men den kommer helt af sig, selv når man står midt i disse landskaber.


Italien...


Du kender det godt fra dig selv, gå f.eks en tur i ?Trastevere? i Rom, og se de okkerfarvede huse, så bliver det ikke meget bedre. Rom er jo en voldsom charmerende by, bare sidde på pladser som Navona eller Pantheon, indsuge atmos-færen, nyde en cappuccino, et køligt glas hvidvin, eller bare ?glo? på livet her, giver mig kløe i fingrene for at komme i gang med de brændte farver.


Sydfrankrig...


Bjergmassiver hvor Kathar borge ligger på toppen, og klostre gemt inde i kløfter, giver dramatiske motiver. Vinmarker og vingårde er spredt overalt i landskabet. Petanquespillere, ældre mænd der ikke længere arbejder, hygger sig på torvet i de små landsbyer. Alle dette er gode motiver som jeg holder meget af, når de ?hurtige? pensler ikke maler pulsen de hidsige farver på Manhattan.


Arbejdet...


Jeg har mit atelier i Kastrup hvor jeg bor. Her lukker jeg affor en verden udenfor, og tænker mig tilbage til stederne jeg var, føler igen varmen sydfra, eller pulsen vestpå, forvirkelig at få farverne til at fungere, virke rigtige, og i bedste fald give beskuerne lyst til at eje et billede, fra et sted de selv holder af. Jeg udstiller gerne i udlandet, og i den forbindelse, tænker jeg pragmatisk, holder mig til få billedstørrelser, så jeg nemt kan emballere dem i få kasser.