close

Search art

close

ARTIST LOGIN

close

Forgot your password

Kunstportalen
- Danish ArtistsDanish Artists har til formål at forbinde danske kunstnere med kunstinteresserede.

På Danish Artists kan du oprette en profil, med links til dine sociale medier og hjemmeside, samt løbende uploade nye billeder af dine kunstværker. Din kunst bliver markedsført via hjemmesiden danishartist.dk, hvor køberne bliver linket direkte til dig. Vi tager ingen provision ved eget salg af henvendelser fra hjemmesiden.

Danish Artists fungerer også som en portal ind til Kunstsamlingen. Der er derfor en mulighed for, at man bliver kontaktet omkring optagelse og et medlemskab hos Kunstsamlingen.

Det koster 365 kroner om året at have en profil på Danish Artists.


Fornavn


Adresse & Nummer


E-mail


Land

Efternavn


Postnummer & By
 

Mobilnummer
 Jeg accepterer Kunstsamlingen's betingelser
 17554

Eva VigAlle mine malerier har en historie, hvortil jeg nøje afstemmer mine farver for at formidle dette. Jeg elsker farvernes glæde, som skaber for mig, en kontrast i den barske virkelighed verdenen også står i. Med mine malerier vil jeg gerne invitere beskueren ind i mit fantasifulde eventyr, hvor det abstrakte indre og det fantasifyldte ydre, lader tankerne få frit spil i et eventyrligt univers i et forskelligt væld af farveflora. Mit håb er beskueren selv mærker duften, varmen, kulden og vinden ved at forundres og finde selv finde de små historier i mine værker.

De sidste 10 år har jeg været aktiv på kunstudstillinger, i kunstforeninger og hos diverse virksomheder. I 2022 var jeg så heldig at blive udvalgt til at være med i bogen '101 kunstnere 2022/2023'.